Uw reparatie per post opsturen.

Uw reparatie per post opsturen

Indien u geen tijd heeft om in één van onze service centers langs te komen is dat geen probleem. U heeft namelijk ook de mogelijkheid om uw device ter reparatie naar ons op te sturen. Wij verzoeken u vriendelijk om uw reparatie aan te melden door middel van het invullen van ons reparatie formulier, die hieronder in te vullen is. Zo kunnen wij de reparatie snel in behandeling nemen en blijft het proces overzichtelijk voor iedereen.

Gelieve geen bijbehorende accessoires zoals een simkaart, geheugenkaart of hoesje mee te sturen. Stuurt u alstublieft wel (indien deze uitneembaar is) de accu van het toestel mee.

Doordat u de reparatie vooraf bij ons aanmeldt kunnen wij ervoor zorgen dat het onderdeel voorradig is en u uw smartphone of tablet spoedig gerepareerd retour ontvangt. Wij streven ernaar de reparatie binnen 1 tot 3 werkdagen uit te voeren en zullen deze aangetekend en verzekerd per Pakketpost (kosteloos) aan u retourneren.

De kosten van de reparatie hangen vanzelfsprekend af van de soort reparatie die uitgevoerd moet worden. Onder het kopje “tarieven” kunt u navigeren naar de betreffende reparatie die nodig is voor uw toestel. Indien de kosten voor uw reparatie, zoals bijvoorbeeld in het geval van waterschade, niet vooraf vastgesteld kunnen worden, zullen wij van te voren contact met u opnemen om de kosten te bespreken.

Nadat de reparatie is uitgevoerd en het toestel succesvol is getest, ontvangt u van ons een e-mail met een factuur. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de gerepareerde smartphone, tablet of laptop direct terugsturen.

VistaRepair is een ICTWaarborg gecertificeerd bedrijf, wat voor u als klant extra duidelijkheid en zekerheid biedt. Hierdoor bespaart reparatie per post u niet alleen tijd en moeite, maar wacht u ook vrij van zorgen tot u uw toestel terug in uw bezit heeft.

  Klant gegevens

  Reparatiegegevens

  LET OP! Om uw apparaat uitgebreid te testen dient u uw toegangscode uit te zetten of in te vullen. Wilt u deze niet invullen dan kunnen wij geen uitgebreide test uitvoeren.

  Klacht van device


  Retouradres

  Na het drukken op verzenden wordt de reparatie bij ons aangemeld en ontvangt u in uw mailbox het bijbehorende formulier die uitgeprint meegeleverd dient te worden.
  U dient het device goed verpakt en aangetekend te versturen naar het onderstaande adres.

  VistaRepair
  A.Hofmanweg 31
  2031BH Haarlem