Microsoft Surface Pro 5/6/7 SSD niet gevonden

Prijslijst SSD herstel

Microsoft Surface Pro 5 € 199,-

SSD herstel zonder behoud van data

Microsoft Surface Pro 6 € 199,-

SSD herstel zonder behoud van data

Microsoft Surface Pro 7 € 199,-

SSD herstel zonder behoud van data

Microsoft Surface Pro SSD niet gevonden

SSD niet gevonden

Vanaf de Surface Pro 5 wil het wel eens voorkomen dat het toestel uw SSD niet meer kan vinden. Helaas is dit probleem niet eenvoudig op te lossen door middel van een nieuwe SSD te plaatsen. Het is namelijk zo dat de SSD vanaf de Surface Pro 5 in het moederbord zit gemonteerd. Maar niet getreurd! Vaker dan niet is dit probleem op te lossen zonder de SSD schijf te hoeven vervangen.

SSD herstel

De SSD harde schijf van de Microsoft Surface Pro 5 en later kunnen wij niet vervangen. Wel kunnen wij deze vaak herstellen. Bij deze reparatie gaan echter wel al uw gegevens verloren. Maar dat blijft natuurlijk beter dan geen gegevens én geen werkend apparaat. Mocht het herstel onverhoopt toch niet lukken, dan betaalt u ook niet. Wij werken immers volgens het ‘no cure, no pay’ principe.

Microsoft Surface Pro 5/6/7 SSD herstel

Wilt u gebruik maken van onze reparatie service om uw Microsoft Surface Pro 5, 6 of 7 SSD te herstellen? Dan kunt u gewoon bij ons naar binnen lopen. U kunt voor deze reparatie helaas geen gebruik maken van onze snel-service. Het herstelproces kan enkele werkdagen in beslag nemen.