Samsung reparatie

Samsung laten repareren in 5 stappen

Wanneer u gebruiksproblemen of defecten ervaart met uw Samsung toestel biedt een Samsung reparatie bij VistaRepair uitkomst. Door uw Samsung te laten repareren door een van onze monteurs bespaart u geld en geniet u binnen de kortste keren weer van een zo goed als nieuwe Samsung. Uw Samsung laten repareren bij VistaRepair is zeer eenvoudig:

  1. Bezoek één van onze vestigingen of maak eenvoudig online een afspraak.
  2. Geef uw kapotte Samsung toestel af aan een van onze monteurs of maak gebruik van onze haal- en brengservice in Haarlem en nabije omgeving.
  3. Onze monteur voert een inspectie uit en geeft u een prijsindicatie. Na akkoord, gaan we direct voor u aan de slag.
  4. Terwijl onze monteurs uw Samsung repareren, geniet u heerlijk van een kopje koffie of thee in onze wachtruimte.
  5. Na 30 tot 60 minuten is uw Samsung toestel gerepareerd.


Let op:
bij VistaRepair hanteren we het No Cure No Pay-principe. Is uw Samsung te erg beschadigd en lukt het onze monteurs daardoor niet om uw Samsung te repareren? Dan betaalt u helemaal niets. Wel zo eerlijk.

Samsung reparatie kosten

De prijzen van een Samsung reparatie zijn afhankelijk van het model en type reparatie. In onderstaande tabel vindt u de vanaf-prijzen voor uiteenlopende reparaties.

Samsung reparatie type

Vanaf €

Samsung scherm reparatie € 69,-
Samsung camera vervangen € 69,-
Samsung accu vervangen € 49,-
Samsung luidspreker reparatie € 49,-
Samsung achterkant vervangen € 69,-
Waterschade onderzoek € 39,-

Meest voorkomende Samsung reparaties

Naast iPhone reparaties, voeren onze monteurs dagelijks veel Samsung reparaties uit. Beide merken zijn immens populair en kennen vaak dezelfde reparaties. Onderstaand vindt u een greep uit de meest voorkomende Samsung reparaties die we uitvoeren.

Samsung scherm reparatie

Veruit de meest voorkomende Samsung reparatie die onze monteurs uitvoeren is het vervangen van kapotte Samsung schermen. Krassen en barsten in het scherm van uw Samsung toestel zorgen voor gebruiksproblemen en kunnen bovendien gevaarlijk zijn. We adviseren dan ook om uw kapotte Samsung af te geven bij een van onze vestigingen. We beschikken over een grote voorraad Samsung onderdelen, waardoor originele Samsung schermen. Onze monteurs vervangen uw kapotte scherm al binnen slechts 30 tot 60 minuten, waardoor u snel weer geniet van een volledig werkende Samsung.

Samsung camera vervangen

Een nare val of het laten vallen van uw Samsung toestel kan resulteren in een gebroken camera, waardoor foto’s maken niet langer mogelijk is. Daarnaast merken we ook vaak dat het glas voor de camera van uw Samsung toestel beschadigd is door het regelmatig in contact komen met bijvoorbeeld uw sleutels of andere scherpe voorwerpen. Bij VistaRepair vervangen we het beschadigde glas voor uw camera binnen slechts 30 minuten.

Samsung accu vervangen

Een veelvoorkomend probleem bij alle smartphones is een verouderde accu, waardoor uw Samsung toestel minder lang meegaat. Een zeer frustrerend probleem dat eenvoudig opgelost kan worden door de verouderde accu te laten vervangen. Ook het vervangen van de accu van uw Samsung doen we binnen slechts 30 minuten.

Haal- en brengservice: Samsung opsturen

VistaRepair beschikt over 3 vestigingen: Haarlem,Wormerveer en Huizen. Heeft u geen tijd om een van onze vestigingen te bezoeken en uw kapotte Samsung bij ons af te leveren? Kies dan voor onze haal- en brengservice in Haarlem en omstreken. Deze extra service geldt niet alleen voor Samsung toestellen, maar ook voor onder andere een iPad, MacBook of ander elektronisch apparaat. Neem voor onze haal- en brengservice contact met ons op via 023 – 210 01 40 of vul ons contactformulier in.