Samsung laten repareren in Haarlem

VistaRepair is al ruim 12 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van Samsung reparaties in Haarlem. We beschikken over ervaren reparateurs die uw beschadigde of kapotte Samsung in de meeste gevallen binnen slechts 30 minuten repareren. Bovendien vervangen we uw beschadigde onderdelen uitsluitend met originele Samsung onderdelen en profiteert u van standaard 6 maanden garantie. We hanteren een walk-in service, waardoor het niet noodzakelijk is om vooraf een afspraak te maken. Daarnaast profiteert u bij VistaRepair van nog meer voordelen:

 • Samsung reparatie binnen 30 – 60 minuten
 • VistaRepair is ICTWaarborg gecertificeerd
 • Samsung reparatie met originele onderdelen
 • originele onderdelen ervaring
 • Ervaren reparateurs
 • Standaard 6 maanden garantie
 • Walk-in service of online afspraak maken
 • Vestiging in Haarlem, Huizen en Wormerveer
 • Haal- & brengservice in Haarlem
 • No Cure No Pay-principe*

* Is uw Samsung dermate beschadigd dat onze reparateurs uw Samsung niet kunnen repareren? Dan betaalt u uiteraard niets.

Ervaart u gebruiksproblemen met uw Samsung, zoals een gebroken scherm of niet werkende homeknop en wilt u uw Samsung laten repareren? Kom dan langs bij onze vestiging in Haarlem of maak eenvoudig online een afspraak met een van onze reparateurs.

Prijzen van Samsung reparaties

De prijzen van een Samsung reparatie zijn afhankelijk van het model en type reparatie. Ontdek de exacte prijzen door uw te repareren Samsung toestel te selecteren via bovenstaand overzicht.

Snelle en goedkope Samsung reparatie Haarlem in 5 stappen:

Onze reparateurs bieden uitkomst bij een beschadigde of kapotte Samsung en zorgen er binnen 30 tot 60 minuten voor dat uw Samsung weer zo goed als nieuw werkt. Een Samsung reparatie voorkomt extra kosten en zorgt voor een optimale ervaring van uw toestel. Laat uw kapotte Samsung toestel repareren door onze reparateurs in Haarlem via onderstaande stappen:

 1. Bezoek onze vestiging of maak eenvoudig online een afspraak.
 2. Maak gebruik van onze haal- & brengservice in Haarlem of geef uw Samsung toestel af bij onze vestiging.
 3. U ontvangt een prijsindicatie van de reparatie. Gaat u akkoord? Dan gaan onze reparateurs direct voor u aan de slag.
 4. Neem plaats in onze wachtruimte of bezoek de prachtige binnenstad van Haarlem.
 5. Na slechts 30 tot 60 minuten is uw Samsung gerepareerd en geniet u weer van een perfect werkend toestel.

Bent u benieuwd of uw Samsung nog gerepareerd kan worden of wilt u direct online een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Allerlei Samsung reparaties

Bij VistaRepair in Haarlem hebben we ruim 12 jaar ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende Samsung reparaties voor alle verschillende modellen. Een van de meest voorkomende reparaties is een Samsung scherm reparatie die uitkomst biedt wanneer de kwaliteit en/of functionaliteit van uw Samsung scherm terugloopt. Denk bijvoorbeeld aan dode pixels of een vertraagde reactietijd. Onze vestiging in Haarlem is voorzien van ruime voorraad Samsung onderdelen, waardoor we uw reparatie in de meeste gevallen tussen 30 en 60 minuten uitvoeren.

Naast Samsung reparaties voeren onze reparateurs in Haarlem ook waterschade onderzoek uit. De meeste oudere Samsung modellen zijn niet (volledig) waterdicht, waardoor langdurige of extreme blootstelling aan vocht kan leiden tot ernstige beschadigingen. Of uw Samsung nog te repareren is, is afhankelijk van de mate waarin de Samsung onderdelen beschadigd zijn. Dit onderzoeken we tijdens een waterschade onderzoek. De kosten bedragen € 39,-.

Een ander veelvoorkomend probleem bij mobiele telefoons is het verlies in power van de accu. Loopt de accu van uw toestel steeds sneller leeg of valt uw Samsung al uit bij een batterijpercentage van 20% tot 30%? Dan is uw accu toe aan vervanging. Onze reparateurs vervangen uw oude accu voor een nieuwe, originele accu van Samsung.

Haal- en brengservice in Haarlem

In Haarlem en omstreken bieden we een haal- & brengservice aan. Ideaal wanneer u een volle agenda heeft en geen tijd heeft om onze vestiging in Haarlem te bezoeken. Deze extra service geldt niet alleen voor Samsung toestellen, maar ook voor een iPhone, iPad, MacBook of ander elektronisch apparaat. Neem voor onze haal- en brengservice contact met ons op via 023 – 210 01 40 of vul ons contactformulier in.

Woont u niet in Haarlem? Bezoek onze andere vestigingen