Samsung Galaxy J Haarlem

Geen Samsung Galaxy J toestel?

Selecteer uw te repareren toestel hier beneden:

Samsung Galaxy J reparatie bij VistaRepair Haarlem

Nummer 1 beschadiging: een gebroken scherm

Er gaat bij VistaRepair geen dag voorbij waarop we geen scherm moeten repareren. Van kleine barstjes tot volledig gebroken displays, wij hebben alles al gezien. Geen zorgen dus. U bent niet de enige én het is goed te repareren. Een van onze specialisten vervangt uw display door een origineel scherm. Natuurlijk is het display niet het enige onderdeel dat we vaak repareren. Andere beschadigingen die we geregeld zien zijn de kapotte batterij, de niet werkende laadconnector en de gebroken achterkant.

U betaalt alleen wanneer de reparatie slaagt!

We doen altijd ons uiterste best om uw smartphone te repareren. Soms lukt dat helaas niet. In dit geval hoeft u ons ook niet te betalen. We rekenen dan ook geen kosten voor het achterhalen van de oorzaak van het defect. U betaalt alleen als de Samsung reparatie lukt.

Schade Samsung Galaxy J toestel verzekerd?

Misschien bent u – zonder dat u het weet – wel verzekerd voor defecten aan uw Samsung. Zo vallen beschadigingen die binnenshuis ontstaan vaak onder de inboedelverzekering. Lees meer over vergoeding van de reparatie.

Wij weten wel raad met kapotte telefoons, tablets & laptops!

Naast Samsung repareren we Apple producten als iPhones, iPads en MacBooks. Met elke smartphone en tablet kunt u bij ons service centers terecht. Ook voor devices van OnePlus, Xiaomi, Huawei, Asus, Blackberry, HTC, Huawei, LG en Sony. Voor meer informatie kunt u ons bellen. Direct uw reparatie aanmelden? Maak online een afspraak of kom gewoon even bij ons langs. U gaat naar huis met een goed werkende smartphone, tablet of laptop.