OnePlus 7 Pro microfoon vervangen

Gecertificeerde monteurs

Gebruik van originele onderdelen

Binnen 30 min jouw telefoon gerepareerd

OnePlus 7 Pro

U behoudt al uw bestanden

6 maanden garantie op uw reparatie

Een vers bakje koffie tijdens het wachten

€79,-

incl. BTW & montage

OnePlus 7 Pro microfoon vervangen

Bent u tijdens het bellen niet goed verstaanbaar voor de tegenpartij? Dan moet mogelijk uw OnePlus 7 Pro microfoon vervangen worden. Ook als de tegenpartij u te zacht hoort ligt het probleem vaak bij de microfoon. In sommige gevallen is dit op te lossen door de microfoon te reinigen. Dit is dan ook wat wij als eerste proberen, alvorens het onderdeel te vervangen. Mocht uw microfoon te herstellen zijn door het onderdeel alleen schoon te maken, dan brengen wij uiteraard een gereduceerd tarief in rekening. Wordt er alleen onderzoek verricht aan uw toestel, bijvoorbeeld doordat het probleem toch niet verholpen kan worden? Dan zijn er ook geen kosten aan verbonden, wij brengen namelijk geen onderzoekskosten in rekening.

Speaker of microfoon reparatie?

De microfoon en de oorspeaker zijn twee onderdelen die vaak door elkaar worden gehaald. De oorspeaker begeeft zich tijdens het bellen rond uw oor, en zorgt ervoor dat u kunt horen wat de tegenpartij zegt. De microfoon zit vaak onderop uw toestel, waar het uw spraak opvangt en verstuurt naar de tegenpartij. Bij een microfoon reparatie wordt er dus verholpen dat u zich niet verstaanbaar kunt maken aan iemand anders. Hoort u juist de tegenpartij niet?Klik dan hier om naar OnePlus 7 Pro speaker reparatie pagina te gaan. 

6 maanden garantie op uw reparatie

Om de functionaliteit van uw toestel te waarborgen, maken wij gebruik van originele onderdelen. Deze worden gemonteerd door ervaren reparateurs, die u tevens te woord staan bij vragen. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, ook nadat de reparatie is uitgevoerd. U krijgt dan ook 6 maanden garantie op de reparatie van uw OnePlus 7 Pro microfoon. Tevens krijgt u een officiële BTW-factuur mee (bij voorkeur op bedrijfsnaam), welke eventueel in te dienen is bij uw verzekering als schadeclaim.

Microfoon reparatie in Haarlem, Wormerveer of Huizen

Door te klikken op bovenstaande buttons kunt u gelijk een afspraak maken bij één van onze filialen in Haarlem, Wormerveer of Huizen. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan kunt u er ook voor kiezen het toestel naar ons op te sturen. Tevens kunt een offerte opvragen om de reparatie eventueel te declareren bij de verzekering, indien mogelijk. Mocht u nog vragen hebben,neemt u dan contact met ons op.