Microsoft Surface reparaties

Geen Microsoft Surface?

Microsoft Surface reparatie

Indien u problemen ervaart met uw Microsoft Surface apparaat, is het mogelijk dat er een defect is welke gerepareerd moet worden. Bij VistaRepair kunt u terecht voor vrijwel elke Microsoft Surface reparatie. Bovenstaand treft u een aantal opties aan. U kunt onder andere terecht voor een Microsoft Surface scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres. Staat uw reparatie er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 023-2100140,of te mailen naar info@vistarepair.nl

Reparatie binnen twee uur

Schade aan uw Microsoft Surface apparaat kan veel ongemak veroorzaken. Wij hechten daarom waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen twee uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u bovenstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan. Wilt u er zeker van zijn dat u gebruik kunt maken van onze snelservice? Maak dan een afspraak, of neem van tevoren contact met ons op.

6 maanden garantie op elke reparatie

Bij VistaRepair staan wij garant voor elke uitgevoerde Microsoft Surface reparatie. Wij bieden u dan ook 6 maanden garantie op uw reparatie. Afterservice staat bij ons hoog in het vaandel, wij hanteren dan ook een no-nonsense attitude bij de afhandeling van garantie. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Daarnaast werkt VistaRepair met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw Microsoft Surface reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die zoveel mogelijk gebruik maken van originele onderdelen. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen.

Andere reparaties

Bent u op zoek naar iets anders dan een Microsoft Surface reparatie? Geen zorgen. Wij kunnen elke Microsoft Surface reparatie uitvoeren.

Reparatie in Haarlem, Wormerveer of Huizen

U kunt voor vrijwel elke reparatie van elk gangbaar toestel terecht bij onze filialen in Haarlem, Wormerveer of Huizen. Bij elk filiaal zijn er deskundige collega’s aanwezig die u kunnen voorzien van onafhankelijk advies op maat. Onderdelen voor de meest gangbare toestellen zijn over het algemeen bij elk filiaal voorradig. Voor minder bekende toestellen is het aan te raden om van tevoren contact op te nemen over de beschikbaarheid van het onderdeel. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw Microsoft Surface reparatie direct kan worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar iets anders dan een Microsoft Surface reparatie? Geen zorgen, wij repareren vrijwel elk toestel. Kies hieronder het merk uit om naar de betreffende categorie te navieren:

Over de Microsoft Surface reeks

De Microsoft Surface lijn is de meest prominente productenreeks in het assortiment van Microsoft de afgelopen jaren. De toestellen combineren het Windows besturingssysteem met een interactief touchscreen en diverse andere innovatieve randapparatuur. De meeste apparaten zijn kenmerkend door hun 2-in-1 karakter; het toestel kan los gebruikt worden met het touchscreen als tablet, of in combinatie met een Type Cover of een gehele onderste unit met toetsenbord en eventueel een extra accu of videokaart.

Het Microsoft Surface scherm

De Microsoft Surface apparaten hebben allen prachtige schermen met een resolutie van Full HD of hoger. De meeste modellen zijn zogenaamde hybride tablets, die in meerdere modi gebruikt kunnen worden. Zo zijn de Microsoft Surface Pro apparaten bijvoorbeeld zeer geschikt als tablet met volledige Windows functionaliteit. In combinatie met een los of meegeleverd toetsenbord is het een volwaardige laptop in een zeer draagbaar formaat. De toestellen zijn relatief klein en licht, en daarom makkelijk mee te nemen.

Microsoft Surface accu prestaties

Ondanks het geringe formaat beschikken de Microsoft Surface apparaten over een behoorlijke accuduur. Soms is deze nog uit te breiden, zoals bij de Surface Book apparaten die optioneel geleverd kunnen worden met een toetsenbord met extra accu. Mocht het toestel al meerdere jaren oud zijn en de accu minder presteren, dan kan deze natuurlijk nog altijd vervangen worden. Voor de reparatie van uw Microsoft Surface accu bent u bij VistaRepair dan ook aan het juiste adres.

Microsoft Surface Pro 4 trillend beeld

De Microsoft Surface Pro reeks is de populairste uit de gehele Microsoft Surface lijn. De zeer compacte apparaten hebben prachtige touchscreen beeldschermen met een hoge resolutie. Toch zijn er ook enkele veelvoorkomende problemen bij bepaalde modellen. Zo kan de Microsoft Surface Pro 4 na enige tijd last krijgen van een trillend beeldscherm. Hier kan de gebruiker niks aan doen, dit is een fabricagefout. Mocht u nog garantie hebben op uw apparaat. dan is het verstandig hiervan gebruik te maken om dit probleem te laten verhelpen. Indien uw fabrieksgarantie al is verlopen, kunt u natuurlijk nog altijd terecht bij VistaRepair. Een Microsoft Surface Pro 4 scherm reparatie zal het probleem van het trillende beeldscherm verhelpen. U krijgt 6 maanden garantie op de reparatie, om er zeker van te zijn dat het probleem ook echt verholpen is.

Microsoft Surface Laptop scherm reparatie

De enige reeks uit de Microsoft Surface series waarvan het scherm niet afneembaar is van de base is de Microsoft Surface Laptop reeks. Dit is een erg fraaie laptop welk gezien kan worden als Microsoft’s antwoord op Apple’s MacBook. Het dun en stijlvol design is een genot om te zien, en de 13,5″ en 15″ touchscreens werken vlekkeloos. Echter gaan een dun en stijlvol design vaak gepaard met kwetsbaarheid, en kan de Surface Laptop dan ook schade zoals een gebarsten scherm oplopen bij een val. Uiteraard staan wij dan voor u klaar om u van dienst met een Microsoft Surface Laptop scherm reparatie. Binnen een paar uur loopt u weer de deur uit met een werkende Surface Laptop!