Microsoft Surface Pro 8 reparaties

Geen Microsoft Surface Pro 8?

Scherm reparatie
€279,-
incl. BTW & montage
gem. 120 minuten
Accu vervangen
€279,-
incl. BTW & montage
gem. 120 minuten
Data Recovery
Prijs op aanvraag
incl. BTW & montage
gem. 120 minuten
Laadconnector vervangen
€279,-
incl. BTW & montage
gem. 180 minuten
Clean Install
Prijs op aanvraag
incl. BTW & montage
gem. 120 minuten
Waterschade onderzoek
€89,-
incl. BTW. Betreft alleen onderzoek.
gem. 1 tot 2 werkdag(en)
Overige reparaties

Microsoft Surface Pro 8 reparatie

Indien u problemen ervaart met uw Microsoft Surface Pro 8, is het mogelijk dat er een defect is welke gerepareerd moet worden. Bij VistaRepair kunt u terecht voor vrijwel elke Microsoft Surface Pro 8 reparatie. Bovenstaand treft u een aantal opties aan. U kunt onder andere terecht voor een Microsoft Surface Pro 8 scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres. Staat uw reparatie er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 023-2100140, of te mailen naar info@vistarepair.nl

Reparatie binnen één uur

Schade aan uw Microsoft Surface Pro 8 kan veel ongemak veroorzaken. Wij hechten daarom waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen één uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u bovenstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan. Wilt u er zeker van zijn dat u gebruik kunt maken van onze snelservice? Maak dan een afspraak, of neem van tevoren contact met ons op.

6 maanden garantie op elke reparatie

Bij VistaRepair staan wij garant voor elke uitgevoerde Microsoft Surface Pro 8 reparatie. Wij bieden u dan ook 6 maanden garantie op uw reparatie. Afterservice staat bij ons hoog in het vaandel, wij hanteren dan ook een no-nonsense attitude bij de afhandeling van garantie. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Daarnaast werkt VistaRepair met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw Microsoft Surface Pro 8 reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die zoveel mogelijk gebruik maken van originele onderdelen. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen.

Andere reparaties

Bent u op zoek naar iets anders dan een Microsoft Surface Pro 8 reparatie? Geen zorgen. Wij kunnen elke Microsoft Surface reparatie uitvoeren.

Reparatie in Haarlem, Wormerveer of Huizen

U kunt voor vrijwel elke reparatie van elk gangbaar toestel terecht bij onze filialen in Haarlem, Wormerveer of Huizen. Bij elk filiaal zijn er deskundige collega’s aanwezig die u kunnen voorzien van onafhankelijk advies op maat. Onderdelen voor de meest gangbare toestellen zijn over het algemeen bij elk filiaal voorradig. Voor minder bekende toestellen is het aan te raden om van tevoren contact op te nemen over de beschikbaarheid van het onderdeel. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw Microsoft Surface Pro 8 reparatie direct kan worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar iets anders dan een Microsoft Surface reparatie? Geen zorgen, wij repareren vrijwel elk toestel. Kies hieronder het merk uit om naar de betreffende categorie te navieren: