Microsoft Surface Pro 3 scherm reparatie (origineel scherm)

Gecertificeerde monteurs

Gebruik van originele onderdelen

Binnen 2 uur jouw device gerepareerd

Pro 3

U behoud al uw bestanden

6 maanden garantie op uw reparatie

Een vers bakje koffie tijdens het wachten

€219,-

incl. BTW & montage

Surface Pro 3 scherm kapot?

Is het glas van uw Microsoft Surface Pro 3 gebarsten of vertoont het scherm andere defecten zoals gekleurde strepen of zwarte vlekken? Dit probleem zal worden verholpen wanneer onze experts jouw Surface Pro 3 scherm vervangen! Problemen met de functionaliteit van het touchscreen zullen vaak tevens verholpen worden met deze reparatie. Uiteraard testen wij voor u of uw probleem hiermee opgelost is.

Scherm reparatie in Haarlem, Wormerveer of Huizen

De Surface Pro 3 scherm reparatie is beschikbaar bij onze filialen in Haarlem, Wormerveer en Huizen. Fijn is om te weten dat wij werken met het ‘No Cure, No Pay’ principe. Dit betekent dat wanneer de reparatie niet is gelukt, wij u niet zullen lastig vallen met onderzoekskosten (met uitzondering van gevallen met waterschade). Kosten worden bij ons altijd vooraf doorgegeven aan de klant. Ook in geval van onverwachtse bijkomende kosten wordt er contact opgenomen om te checken of u de Surface Pro 3 scherm reparatie nog door wilt zetten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Surface Pro 3 scherm reparatie

Uw Surface Pro 3 scherm reparatie zal uitgevoerd worden door een van onze gecertificeerde reparateurs. Het kapotte scherm zal worden vervangen door een nieuw compleet nieuw exemplaar. Dit is één samengesteld onderdeel waarbij het touchscreen, LCD display en een gedeelte van het frame bij horen. De schermen worden op deze manier gefabriceerd om de functionaliteit optimaal te houden. Het vervangen van enkel het touchscreen (het glas) is dan ook niet mogelijk, gezien dit grote invloed kan hebben op de functionaliteit van het scherm.

6 maanden garantie op uw reparatie

Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit en bieden u dan ook 6 maanden garantie op uw Surface Pro 3 scherm reparatie. Zo bent u ervan verzekerd dat uw toestel op de juiste wijze is gerepareerd. Ook geven wij u een officiële BTW-factuur (bij voorkeur op bedrijfsnaam) mee zodra de reparatie is uitgevoerd. Deze kunt u eventueel indienen bij uw verzekering als schadeclaim. Indien uw verzekering bij voorbaat al een offerte wilt voor de kosten, is het mogelijk bij ons een offerte aan te vragen voor de scherm reparatie. U kunt de button hierboven gebruiken om de offerte aan te vragen. Bij eventuele vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.