Laptop reparatie Haarlem

Laptop reparatie bij VistaRepair Haarlem

Laptop reparatie bij VistaRepair Haarlem

Laat uw laptop repareren bij VistaRepair Haarlem. Gaat uw laptop op zwart, heeft u last van virussen of is de laptop gewoon ontzettend langzaam dan is dit natuurlijk erg vervelend, VistaRepair helpt u graag weer op weg! Door onze ervaren monteurs voeren wij bijna elke reparatie uit! Bekijk hier onze prijslijst.

Er gaat bij VistaRepair geen dag voorbij waar we geen laptop moeten repareren. Van het vervangen van een toetsenbord tot volledig gebroken displays, wij hebben alles al gezien. Geen zorgen dus. U bent niet de enige en het is goed te repareren. Een van onze specialisten vervangt uw defecte onderdeel. Natuurlijk is het display of toetsenbord niet het enige onderdeel dat we vaak repareren. Andere beschadigingen die we geregeld zien zijn de kapotte batterijen, touchpads, speakers en ga zo maar door.

Uw laptop laten upgraden bij VistaRepair Haarlem

Bij VistaRepair voeren we niet alleen laptop reparaties uit maar ook laptop upgrades. Is uw laptop langzaam, dan is dit vaak opgelost met het vervangen van uw oude HDD (Hard Disk Drive) voor een veel snellere SSD (Solid State Drive), of misschien wel het upgraden van uw RAM (Random Access Memory). Een van onze specialisten zal samen met u kijken wat de beste keuze is voor uw laptop en behoeftes. Ook is het mogelijk om bij VistaRepair een schone installatie van Windows te laten installeren of het laten updaten van uw drivers.

U betaalt alleen wanneer de reparatie slaagt!

We doen altijd ons uiterste best om uw laptop te repareren. Soms lukt dat helaas niet. In dit geval hoeft u ons ook niet te betalen. We rekenen dan ook geen kosten voor het achterhalen van de oorzaak van het defect. U betaalt alleen als de laptop reparatie lukt.

Schade aan uw laptop verzekerd?

Misschien bent u – zonder dat u het weet – wel verzekerd voor defecten aan uw laptop. Zo vallen beschadigingen die binnenshuis ontstaan vaak onder de inboedelverzekering. Lees meer over vergoeding van de reparatie.

Bekijk hieronder onze prijslijst