Apple iPhone 8 Plus knoppen vervangen

Gecertificeerde monteurs

Gebruik van originele onderdelen

Gemiddeld 45 minuten

iPhone 8 Plus

U behoudt al uw bestanden

6 maanden garantie op uw reparatie

Een vers bakje koffie tijdens het wachten

€59,-

incl. BTW & montage

iPhone 8 Plus knop kapot

Heeft u last van een incorrect werkende, of zelfs kapotte knop op uw iPhone 8 Plus? Dit kan vaak verholpen worden door het mechanisme onder de betreffende knop te vervangen. Deze kan na langdurig of incorrect gebruik gaan verslijten en zelfs stoppen met werken. Ook stof en water kunnen funest zijn voor de werkzaamheid van de knop. Na een iPhone 8 Plus knop reparatie van VistaRepair zal uw knop weer naar behoren werken. Oplossend vermogen, verrassend gemak!

Verschillende iPhone 8 Plus knoppen

Natuurlijk zitten er meerdere knoppen op uw iPhone 8 Plus. De reparatie per knop of knoppengroep kan verschillen. De prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van het vervangend onderdeel, de hoeveelheid arbeid die in de reparatie gaat, en potentiële risico’s die gepaard gaan met de reparatie. Wij zien liever meevallertjes dan tegenvallertjes. Vandaar dat de prijs van de reparatie, tenzij het vooraf door gecommuniceerd wordt, niet hoger zal uitvallen dan afgebeeld staat op deze pagina. Wel soms lager.

6 maanden garantie op uw knop reparatie

Om een optimaal resultaat te bereiken gebruiken wij zoveel mogelijk originele onderdelen voor de reparatie. De reparatie van uw toestel wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, ook nadat de reparatie is uitgevoerd. U krijgt dan ook 6 maanden garantie op de reparatie van uw Apple iPhone 8 Plus knop of knoppen. Tevens krijgt u een officiële BTW-factuur mee (bij voorkeur op bedrijfsnaam), welke eventueel in te dienen is bij uw verzekering als schadeclaim. De reparatie van uw toestel wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen.

iPhone 8 Plus reparatie

Door te klikken op bovenstaande buttons kunt u gelijk een afspraak maken bij één van onze filialen in Haarlem, Wormerveer of Huizen. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan kunt u ook het toestel naar ons opsturen. Tevens kunt een offerte opvragen om de reparatie eventueel te declareren bij de verzekering, indien mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.