Apple iPhone 6 Plus scherm vervangen (high copy)

Gecertificeerde monteurs

Gebruik van originele onderdelen

Binnen 30 min jouw telefoon gerepareerd

iPhone 6 Plus

U behoudt al uw bestanden

6 maanden garantie op uw reparatie

Een vers bakje koffie tijdens het wachten

€59,-

incl. BTW & montage

iPhone 6 Plus glas gebarsten?

Is het glas van uw Apple iPhone 6 Plus gebarsten of vertoont het scherm andere defecten? Dit probleem zal waarschijnlijk verholpen zijn nadat wij uw Apple iPhone 6 Plus scherm vervangen door een ander exemplaar. Problemen met de functionaliteit van het touchscreen zullen vaak tevens verholpen worden met deze reparatie. Het gaat hier om een copy scherm van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit is ideaal voor mensen die liever iets minder uitgeven aan de reparatie van hun iPhone scherm. Voor u is er weinig verschil; er kan een klein verschil zijn wat betreft de kleurweergave en helderheid ten opzichte van een origineel scherm, maar dit verschil is verwaarloosbaar. Omschrijft bovenstaande niet het defect aan uw toestel?Klik dan hier voor andere iPhone 6 Plus reparaties.

Scherm reparatie in Haarlem, Wormerveer of Huizen

Heeft u liever een origineel scherm? Klikt u dan hier om naar de pagina voor iPhone 6 Plus scherm reparatie met origineel scherm te gaan. Uiteraard testen wij voor u of uw probleem opgelost zal zijn na de reparatie. Wij werken met een ‘No Cure, No Pay’ principe. Dit houdt in dat u alleen hoeft te betalen als de reparatie is gelukt. U betaalt bij ons dus geen onderzoekskosten (met uitzondering van gevallen met waterschade). Maak gelijk een afspraak of kies ervoor om het toestel naar ons op te sturen via de onderstaande blauwe buttons.

iPhone 6 Plus scherm vervangen

Uw Apple iPhone 6 Plus scherm zal vervangen worden door een compleet nieuw exemplaar. Dit is één samengesteld onderdeel waarbij het touchscreen, LCD display en een gedeelte van het frame horen. De schermen worden op deze manier gefabriceerd en geleverd om de functionaliteit optimaal te houden. Het vervangen van enkel het touchscreen (het glas) is dan ook niet mogelijk. Dit kan namelijk grote invloed hebben op de functionaliteit van het scherm.

6 maanden garantie op uw reparatie

Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit en bieden u dan ook 6 maanden garantie op uw iPhone 6 Plus scherm reparatie. Zo bent u ervan verzekerd dat uw toestel op de juiste wijze is gerepareerd. Ook geven wij u een officiële BTW-factuur (bij voorkeur op bedrijfsnaam) mee zodra de reparatie is uitgevoerd. Deze kunt u eventueel indienen bij uw verzekering als schadeclaim. Indien uw verzekering bij voorbaat al een offerte wilt voor de kosten, is het mogelijk bij ons een offerte aan te vragen voor de scherm reparatie. Bij eventuele vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.