Apple iPhone 5S homebutton vervangen

Gecertificeerde monteurs

Gebruik van originele onderdelen

Binnen 30 min jouw telefoon gerepareerd

iPhone 5S

U behoudt al uw bestanden

6 maanden garantie op uw reparatie

Een vers bakje koffie tijdens het wachten

€29,-

incl. BTW & montage

iPhone 5S homebutton kapot

Heeft u last van een incorrect werkende, of zelfs kapotte homebutton op uw iPhone 5S? Dit kan vaak verholpen worden door het mechanisme onder de homebutton te vervangen. Deze kan na langdurig of incorrect gebruik gaan slijten en zelfs stoppen met werken. Ook stof en water kunnen funest zijn voor de werkzaamheid van de homebutton. Na een iPhone 5S homebutton reparatie van VistaRepair zal uw homebutton weer naar behoren werken. Oplossend vermogen, verrassend gemak!

6 maanden garantie op uw homebutton reparatie

Om een optimaal resultaat te bereiken gebruiken wij zoveel mogelijk originele onderdelen voor de reparatie. De reparatie van uw toestel wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, ook nadat de reparatie is uitgevoerd. U krijgt dan ook 6 maanden garantie op de reparatie van uw Apple iPhone 5S homebutton. Tevens krijgt u een officiële BTW-factuur mee (bij voorkeur op bedrijfsnaam), welke eventueel in te dienen is bij uw verzekering als schadeclaim. Bent u op zoek naar een andere reparatie? Klik dan hier om naar alle iPhone 5S reparaties te gaan.

Homebutton met Touch ID

Het gaat hier om een toestel met Touch ID. Dat betekent dat er een vingerafdrukscanner in de homebutton zit verwerkt. In de meeste gevallen zult u geen gebruik meer kunnen maken van deze scanner na de iPhone 5S homebutton reparatie. Dit komt doordat de vingerafdrukscanner is gekoppeld aan het serienummer van uw toestel. Wij kunnen deze koppeling helaas niet repliceren tegen een rendabel tarief. Op alle andere vlakken zal de homebutton werken zoals hij van tevoren deed.

iPhone 5S reparatie

Door te klikken op bovenstaande buttons kunt u gelijk een afspraak maken bij één van onze filialen in Haarlem, Wormerveer of Huizen. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan kunt u ook het toestel naar ons opsturen. Tevens kunt een offerte opvragen om de reparatie eventueel te declareren bij de verzekering, indien mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.