iPhone 11 Pro (A2215) reparaties

Geen Apple iPhone 11 Pro toestel?

Scherm reparatie
€149,-
incl. BTW & montage
gem. 60 minuten
Scherm reparatie (copy)
€109,-
incl. BTW & montage
gem. 30 minuten
Camera vervangen
€99,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten
Accu vervangen
€79,-
incl. BTW & montage
gem. 30 minuten
Achterkant vervangen
€99,-
incl. BTW & montage
gem. 1 werkdag
Speaker vervangen
€79,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten
Laadconnector vervangen
€79,-
incl. BTW & montage
gem. 35 minuten
Telefoon knoppen vervangen
€79,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten
Waterschade onderzoek
€39,-
incl. BTW. Betreft alleen onderzoek.
gem. 1 tot 2 werkdag(en)
Overige reparaties

iPhone 11 Pro reparatie

Indien u problemen ervaart met uw Apple iPhone 11 Pro, is het mogelijk dat er een defect is welke gerepareerd moet worden. Bij VistaRepair kunt u terecht voor vrijwel elke Apple iPhone 11 Pro reparatie. Bovenstaand treft u een aantal opties aan. U kunt onder andere terecht voor een Apple iPhone 11 Pro scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres. Staat uw reparatie er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 023 2100 140, of te mailen naar info@vistarepair.nl

Reparatie binnen één uur

Schade aan uw Apple iPhone 11 Pro kan veel ongemak veroorzaken. Wij hechten daarom waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen één uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u bovenstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan. Wilt u er zeker van zijn dat u gebruik kunt maken van onze snelservice? Maak dan een afspraak, of neem van tevoren contact met ons op.

6 maanden garantie op elke reparatie

Bij VistaRepair staan wij garant voor elke uitgevoerde iPhone 11 Pro reparatie. Wij bieden u dan ook 6 maanden garantie op uw reparatie. Afterservice staat bij ons hoog in het vaandel, wij hanteren dan ook een no-nonsense attitude bij de afhandeling van garantie. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Daarnaast werkt VistaRepair met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw Apple iPhone 11 Pro reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die zoveel mogelijk gebruik maken van originele onderdelen. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen.

Andere iPhone reparaties

Bent u op zoek naar iets anders dan een iPhone 11 Pro reparatie? Geen zorgen. Wij kunnen elke iPhone reparatie uitvoeren. Kies hieronder uw iPhone model uit om naar de betreffende reparatiepagina te navigeren:

Kom gezellig langs in een van onze repair-points!

VistaRepair Haarlem

VistaRepair Wormerveer

VistaRepair Huizen