Apple iPad 2021 knoppen vervangen

Gecertificeerde monteurs

Gebruik van originele onderdelen

Binnen 240 min jouw device gerepareerd

iPad 2021

U behoud al uw bestanden

6 maanden garantie op uw reparatie

Een vers bakje koffie tijdens het wachten

€ 109,-

incl. BTW & montage

iPad 2018 knop kapot

Heeft u last van een incorrect werkende, of zelfs kapotte knop op uw iPad 2018? Dit kan vaak verholpen worden door het mechanisme onder de betreffende knop te vervangen. Deze kan na langdurig of incorrect gebruik gaan verslijten en zelfs stoppen met werken. Ook stof en water kunnen funest zijn voor de werkzaamheid van de knop. Na een iPad 2018 knop reparatie van VistaRepair zal uw knop weer naar behoren werken. Oplossend vermogen, verrassend gemak!

Verschillende iPad 2018 knoppen

Natuurlijk zitten er meerdere knoppen op uw iPad 2018. De reparatie per knop of knoppengroep kan verschillen. De prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van het vervangend onderdeel, de hoeveelheid arbeid die in de reparatie gaat, en potentiële risico’s die gepaard gaan met de reparatie. Wij zien liever meevallertjes dan tegenvallertjes. Vandaar dat de prijs van de reparatie, tenzij het vooraf door gecommuniceerd wordt, niet hoger zal uitvallen dan afgebeeld staat op deze pagina. Wel soms lager.

6 maanden garantie op uw knop reparatie

Om een optimaal resultaat te bereiken gebruiken wij zoveel mogelijk originele onderdelen voor de reparatie. De reparatie van uw iPad wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, ook nadat de reparatie is uitgevoerd. U krijgt dan ook 6 maanden garantie op de reparatie van uw Apple iPad 2018 knop of knoppen. Tevens krijgt u een officiële BTW-factuur mee (bij voorkeur op bedrijfsnaam), welke eventueel in te dienen is bij uw verzekering als schadeclaim. De reparatie van uw iPad wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen.

iPad 2018 reparatie

Door te klikken op bovenstaande buttons kunt u gelijk een afspraak maken bij één van onze filialen in Haarlem, Wormerveer of Huizen. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan kunt u ook de iPad naar ons opsturen. Tevens kunt een offerte opvragen om de reparatie eventueel te declareren bij de verzekering, indien mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op