Huawei P50 Pro reparaties

Geen Huawei P50 Pro toestel?

Scherm reparatie
€309,-
incl. BTW & montage
gem. 120 minuten
Camera vervangen
Prijs op aanvraag
incl. BTW & montage
gem. 60 minuten
Accu vervangen
€119,-
incl. BTW & montage
gem. 30 minuten
Achterkant vervangen
€119,-
incl. BTW & montage
gem. 120 minuten
Oorspeaker vervangen
Prijs op aanvraag
incl. BTW & montage
gem. 120 minuten
Waterschade onderzoek
€39,-
incl. BTW. Betreft alleen onderzoek.
gem. 1 tot 2 werkdag(en)
Overige reparaties

Huawei P50 Pro reparatie

Indien u problemen ervaart met uw Huawei P50 Pro, is het mogelijk dat er een defect is welke gerepareerd moet worden. Bij VistaRepair kunt u terecht voor vrijwel elke Huawei P50 Pro reparatie. Bovenstaand treft u een aantal opties aan. U kunt onder andere terecht voor een Huawei P50 Pro scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres. Staat uw reparatie er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 023-2100140, of te mailen naar info@vistarepair.nl

Reparatie binnen één uur

Schade aan uw Huawei P50 Pro kan veel ongemak veroorzaken. Wij hechten daarom waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen één uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u bovenstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan. Wilt u er zeker van zijn dat u gebruik kunt maken van onze snelservice? Maak dan een afspraak, of neem van tevoren contact met ons op.

6 maanden garantie op elke reparatie

Bij VistaRepair staan wij garant voor elke uitgevoerde Huawei P50 Pro reparatie. Wij bieden u dan ook 6 maanden garantie op uw reparatie. Afterservice staat bij ons hoog in het vaandel, wij hanteren dan ook een no-nonsense attitude bij de afhandeling van garantie. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Daarnaast werkt VistaRepair met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw Huawei P50 Pro reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die zoveel mogelijk gebruik maken van originele onderdelen. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen.

Andere Galaxy reparaties

Bent u op zoek naar iets anders dan een Huawei P50 Pro reparatie? Geen zorgen. Wij kunnen elke Galaxy reparatie uitvoeren. Kies hieronder uw Galaxy model uit om naar de betreffende reparatiepagina te navigeren:

Reparatie in Haarlem, Wormerveer of Huizen

U kunt voor vrijwel elke reparatie van elk gangbaar toestel terecht bij onze filialen in Haarlem, Wormerveer of Huizen. Bij elk filiaal zijn er deskundige collega’s aanwezig die u kunnen voorzien van onafhankelijk advies op maat. Onderdelen voor de meest gangbare toestellen zijn over het algemeen bij elk filiaal voorradig. Voor minder bekende toestellen is het aan te raden om van tevoren contact op te nemen over de beschikbaarheid van het onderdeel. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw Huawei P50 Pro reparatie direct kan worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar iets anders dan een Huawei reparatie? Geen zorgen, wij repareren vrijwel elk toestel. Kies hieronder het merk uit om naar de betreffende categorie te navieren:

Kom gezellig langs in een van onze repair-points!

VistaRepair Haarlem

VistaRepair Wormerveer

VistaRepair Huizen