Huawei Mate 20 Pro speaker vervangen

Gecertificeerde monteurs

Gebruik van originele onderdelen

Binnen 30 min jouw telefoon gerepareerd

Huawei Mate 20 Pro

U behoud al uw bestanden

6 maanden garantie op uw reparatie

Een vers bakje koffie tijdens het wachten

€79,-

incl. BTW & montage

Mate 20 Pro speaker vervangen

Indien het geluid op uw telefoon niet meer correct wordt weergegeven, moet mogelijk uw Huawei Mate 20 Pro speaker vervangen worden. Ook bij te zacht geluid is dit vaak het geval, uw speaker functioneert dan niet meer optimaal. Mocht uw speaker te herstellen zijn door het onderdeel alleen schoon te maken, dan brengen wij uiteraard een gereduceerd tarief in rekening. De Huawei Mate 20 Pro heeft twee speakers: de oorspeaker, die u gebruikt tijdens het bellen om de tegenpartij te kunnen horen, en de luidspreker, die onder andere uw ringtone en muziek af speelt. De prijs voor beide reparaties is gelijk.

Oorspeaker of luidspreker reparatie

De oorspeaker of luidspreker zal in de meeste gevallen vervangen worden door een nieuw exemplaar, wat hoogstwaarschijnlijk het probleem zal oplossen. Na vervanging testen wij voor u of het probleem is opgelost. Indien dat niet zo is kijken we verder naar andere mogelijkheden. Blijkt bijvoorbeeld dat het probleem zich elders in uw toestel bevindt, dan zullen wij daarnaar op zoek gaan en enkel dat repareren. Onderzoek naar het probleem van uw toestel is kosteloos. Wij werken met een ‘No Cure, No Pay’-principe; mocht de reparatie onverhoopt niet lukken, dan willen wij u ook niet lastig vallen met onderzoekskosten.

6 maanden garantie op uw reparatie

Om de functionaliteit van uw toestel te waarborgen, maken wij gebruik van originele onderdelen. Deze worden gemonteerd door ervaren reparateurs, die u tevens te woord staan bij vragen. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, ook nadat de reparatie is uitgevoerd. U krijgt dan ook 6 maanden garantie op de reparatie van uw Huawei Mate 20 Pro speaker. Tevens krijgt u een officiële BTW-factuur mee (bij voorkeur op bedrijfsnaam), welke eventueel in te dienen is bij uw verzekering als schadeclaim.

Speaker reparatie in Haarlem, Wormerveer of Huizen

Door te klikken op bovenstaande buttons kunt u gelijk een afspraak maken bij één van onze filialen in Haarlem, Wormerveer of Huizen. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan kunt u er ook voor kiezen het toestel naar ons op te sturen. Tevens kunt een offerte opvragen om de reparatie eventueel te declareren bij de verzekering, indien mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.