Galaxy Tab S2 8.0 (T713/T719) reparaties

Geen Galaxy Tab S2 8.0 2016?

Scherm reparatie
Op aanvraag
incl. BTW & montage
gem. 30 minuten
Camera vervangen
€49,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten
Accu vervangen
€49,-
incl. BTW & montage
gem. 15 minuten
Luidspreker vervangen
€39,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten
Waterschade onderzoek
€39,-
incl. BTW. Betreft alleen onderzoek.
gem. 1 tot 2 werkdag(en)
Overige reparaties

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 (2016) reparatie

Indien u problemen ervaart met uw Samsung Tab, is het mogelijk dat er een defect is welke gerepareerd moet worden. Bij VistaRepair kunt u terecht voor vrijwel elke Samsung Galaxy Tab S2 8.0 (2016) reparatie. Bovenstaand treft u een aantal opties aan. U kunt onder andere terecht voor een Samsung Tab scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw device bent u bij ons aan het juiste adres. Staat uw reparatie er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 023 2100 140, of te mailen naar info@vistarepair.nl

Reparatie binnen één uur

Schade aan uw Samsung Tab kan veel ongemak veroorzaken. Wij hechten daarom waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen één uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u bovenstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan. Wilt u er zeker van zijn dat u gebruik kunt maken van onze snelservice? Maak dan een afspraak, of neem van tevoren contact met ons op.

6 maanden garantie op elke reparatie

Bij VistaRepair staan wij garant voor elke uitgevoerde Galaxy Tab S2 8.0 (2016) reparatie. Wij bieden u dan ook 6 maanden garantie op uw reparatie. Afterservice staat bij ons hoog in het vaandel, wij hanteren dan ook een no-nonsense attitude bij de afhandeling van garantie. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Daarnaast werkt VistaRepair met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw Samsung Galaxy Tab S2 8.0 (2016) reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die zoveel mogelijk gebruik maken van originele onderdelen. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het device naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen.

Andere Galaxy Tab S2 8.0 (2016) reparaties

Bent u op zoek naar iets anders dan een Galaxy Tab S2 8.0 (2016) reparatie? Geen zorgen. Wij kunnen elke Galaxy Tab S2 8.0 (2016) reparatie uitvoeren. Kies hieronder uw Tab model uit om naar de betreffende reparatiepagina te navigeren:

Reparatie in Haarlem, Wormerveer of Huizen

U kunt voor vrijwel elke reparatie van elk gangbaar device terecht bij onze filialen in Haarlem, Wormerveer of Huizen. Bij elk filiaal zijn er deskundige collega’s aanwezig die u kunnen voorzien van onafhankelijk advies op maat. Onderdelen voor de meest gangbare devices zijn over het algemeen bij elk filiaal voorradig. Voor minder bekende devices is het aan te raden om van tevoren contact op te nemen over de beschikbaarheid van het onderdeel. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw Galaxy Tab S2 8.0 (2016) reparatie direct kan worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar iets anders dan een Galaxy Tab S2 8.0 (2016) reparatie? Geen zorgen, wij repareren vrijwel elk device. Kies hieronder het merk uit om naar de betreffende categorie te navigeren: