Galaxy S8 Plus camera unit vervangen

Gecertificeerde monteurs

Gebruik van originele onderdelen

Binnen 30 min jouw telefoon gerepareerd

Galaxy S8 Plus

U behoud al uw bestanden

6 maanden garantie op uw reparatie

Een vers bakje koffie tijdens het wachten

€99,-

incl. BTW & montage

Galaxy S8 Plus camera vervangen

Indien u geen heldere foto’s en video’s meer kunt maken met uw toestel, moet mogelijk uw Samsung Galaxy S8 Plus camera vervangen worden. Ook als er vlekken door de opnames heen zitten moet mogelijk het gehele onderdeel vervangen worden. Indien het probleem opgelost kan worden door enkel de lens van de camera schoon te maken of de cameralens te vervangen, dan zal dit gebeuren en zal een gereduceerd tarief in rekening worden gebracht. De Samsung Galaxy S8 Plus heeft zowel voor- als achter op het toestel een camera zitten. De prijs voor beide reparaties is verschillend van elkaar: de prijs die u op deze pagina ziet aangegeven geldt voor de hoofdcamera, die achterop het toestel zit. Voor de prijs van de front camera kunt u uitgaan van een lager bedrag. Voor het exacte bedrag zult u even contact met ons moeten opnemen.

Camera reparatie in Haarlem, Wormerveer of Huizen

De Galaxy S8 Plus camera reparatie is beschikbaar bij onze filialen in Haarlem, Wormerveer en Huizen. De camera zal vervangen worden door een nieuw origineel exemplaar, wat hoogstwaarschijnlijk het probleem zal oplossen. Na vervanging testen wij voor u of het probleem is opgelost. Indien dat niet zo is kijken we verder naar andere mogelijkheden. Blijkt bijvoorbeeld dat het probleem zich elders in uw toestel bevindt, dan zullen wij daarnaar op zoek gaan en enkel dat repareren. Wanneer er sprake is van bijkomende kosten, wordt dat altijd vooraf aan u doorgegeven. Onderzoek naar het probleem van uw toestel is kosteloos. Wij werken met een ‘No Cure, No Pay’-principe; mocht de reparatie onverhoopt niet lukken, dan willen wij u ook niet lastig vallen met onderzoekskosten.

Galaxy S8 Plus camera reparatie

Om de functionaliteit van uw toestel te waarborgen, maken wij gebruik van originele onderdelen. Deze worden gemonteerd door ervaren reparateurs, die u tevens te woord staan bij vragen. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, ook nadat de reparatie is uitgevoerd. U krijgt dan ook 6 maanden garantie op de reparatie van uw Samsung Galaxy S8 Plus camera. Tevens krijgt u een officiële BTW-factuur mee (bij voorkeur op bedrijfsnaam), welke eventueel in te dienen is bij uw verzekering als schadeclaim.

6 maanden garantie op uw reparatie

Door te klikken op bovenstaande buttons kunt u gelijk een afspraak maken. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan kunt u ook het toestel naar ons opsturen. Tevens kunt een offerte opvragen om de reparatie eventueel te declareren bij de verzekering, indien mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.