Galaxy S7 accu vervangen

Gecertificeerde monteurs

Gebruik van originele onderdelen

Binnen 30 min jouw telefoon gerepareerd

Galaxy S7

U behoud al uw bestanden

6 maanden garantie op uw reparatie

Een vers bakje koffie tijdens het wachten

€59,-

incl. BTW & montage

Galaxy S7 accu snel leeg

Loopt de accu van uw Samsung Galaxy S7 opmerkelijk snel leeg? Of schommelt het percentage resterende batterij soms? Of valt het toestel misschien uit terwijl hij nog een voldoende aantal procenten aangaf? Deze problemen zijn vaak op te lossen door het vervangen van de accu. Bij VistaRepair bent u aan het juiste adres voor een snelle en betrouwbare vervanging van uw Samsung Galaxy S7 accu. Door te klikken op bovenstaande buttons kunt u gelijk een afspraak maken, of het toestel naar ons opsturen. Tevens kunt een offerte opvragen om de reparatie eventueel te declareren bij de verzekering, indien mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Een nieuwe accu zonder verrassingen

Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, ook na de reparatie. U krijgt dan ook 6 maanden garantie op het Samsung Galaxy S7 accu vervangen. Tevens krijgt u een officiële BTW-factuur mee (bij voorkeur op bedrijfsnaam), welke eventueel in te dienen is bij uw verzekering als schadeclaim. De reparatie van uw toestel wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen. Zo weet u zeker dat uw Samsung Galaxy S7 accu vervangen wordt met alle zorg.

Wanneer batterij vervangen?

Het vervangen van de batterij van een mobiel toestel is gebruikelijk nadat het toestel is gebruikt voor langere tijd. De capaciteit van de accu vermindert namelijk naarmate het toestel meer gebruikt is. Vaak wordt aangehouden dat de accu van een smartphone na 300 tot 500 keer volledig herladen aan vervanging toe is. Dus hoe langer uw telefoon in gebruik is, hoe slechter de accu zal gaan presteren. Wij kunnen aanraden om elke één tot twee jaar uw accu te laten vervangen. De kosten zijn relatief laag, en zo gaat uw telefoon weer langer mee, en heeft u er meer plezier van.