Galaxy A21s achterkant vervangen

Gecertificeerde monteurs

Gebruik van originele onderdelen

Binnen 30 min jouw telefoon gerepareerd

Galaxy A21s

U behoud al uw bestanden

6 maanden garantie op uw reparatie

Een vers bakje koffie tijdens het wachten

€59,-

incl. BTW & montage

Samsung Galaxy A21s achterkant vervangen

Is de achterkant van uw Samsung Galaxy A21s gebarsten? Of heeft het een andere vorm van schade opgelopen? Bij VistaRepair bent u aan het juiste adres om snel en betrouwbaar uw Samsung Galaxy A21s achterkant te laten vervangen. Door te klikken op bovenstaande buttons kunt u gelijk een afspraak maken, of het toestel naar ons opsturen. Tevens kunt een offerte opvragen om uw Samsung Galaxy A21s achterkant reparatie te declareren bij de verzekering. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op

Een compleet nieuwe achterkant

Wat wij zullen doen is de beschadigde Samsung Galaxy A21s achterkant vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Wij zullen voor u controleren of eventuele door u ervaren problemen opgelost zijn na de reparatie.

Garantie op uw Samsung Galaxy A21s achterkant reparatie

Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, ook na de reparatie. U krijgt dan ook 6 maanden garantie op uw Samsung Galaxy A21s backcover. Tevens krijgt u een officiële BTW-factuur mee (bij voorkeur op bedrijfsnaam), welke eventueel in te dienen is bij uw verzekering als schadeclaim. De reparatie van uw toestel wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen.