E-Reader reparatie

E-Reader reparatie bij VistaRepair

Uw E-Reader professioneel gerepareerd

Bij VistaRepair verzorgen wij graag uw e-reader reparatie. U kunt onder andere terecht voor een e-reader schermreparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu, laadconnector of het herstellen van waterschade.

U betaalt alleen wanneer de reparatie slaagt!

We doen altijd ons uiterste best om uw E-Reader te repareren. Soms lukt dat helaas niet. In dit geval hoeft u ons ook niet te betalen. We rekenen dan ook geen kosten voor het achterhalen van de oorzaak van het defect. U betaalt alleen als de E-Reader reparatie lukt.

Schade E-Reader verzekerd?

Misschien bent u – zonder dat u het weet – wel verzekerd voor defecten aan uw E-Reader. Zo vallen beschadigingen die binnenshuis ontstaan vaak onder de inboedelverzekering. Lees meer over vergoeding van de reparatie.

Wij weten wel raad met kapotte telefoons, tablets & laptops!

Naast E-Readers repareren we Apple producten zoals iPhones, iPads en MacBooks. Met elke smartphone en tablet kunt u bij ons service centers terecht. Ook voor devices van OnePlus, Xiaomi, Huawei, Samsung, Asus, Blackberry, HTC, LG en Sony. Voor meer informatie kunt u ons bellen. Direct uw reparatie aanmelden? Maak online een afspraak of kom gewoon even bij ons langs. U gaat naar huis met een goed werkende smartphone, tablet of laptop..

Kosten reparatie Kobo E-Reader

Reparatie
Kosten
Tijd

LCD reparatie

Vanaf €99,-

60 minuten

Accu vervangen

Vanaf €69,-

45 minuten

Laadconnector vervangen

Vanaf €59,-

60 minuten

Waterschade onderzoek

Vanaf €39,-

30 minuten