CAT BQ15 laadconnector vervangen

Gecertificeerde monteurs

Gebruik van originele onderdelen

Binnen 30 min jouw telefoon gerepareerd

CAT BQ15

U behoud al uw bestanden

6 maanden garantie op uw reparatie

Een vers bakje koffie tijdens het wachten

€69,-

incl. BTW & montage

Cat BQ15 laadt niet op

Laadt uw Caterpillar Cat BQ15 niet of niet meer goed op? Dit kan komen doordat uw laadconnector niet meer optimaal is. Indien dit het geval is, zal het probleem dan ook verholpen zijn na het vervangen van de laadconnector door een nieuw exemplaar. Na vervanging wordt er getest of het probleem is opgelost. Indien dat niet zo is kijken we verder naar andere mogelijkheden. Blijkt bijvoorbeeld dat het probleem de batterij van uw toestel is, dan vervangen wij alleen die. Onderzoek naar het probleem van uw toestel is kosteloos. Wij werken met een ‘No Cure, No Pay’-principe; mocht de reparatie onverhoopt niet lukken, dan willen wij u ook niet lastig vallen met onderzoekskosten.

6 maanden garantie op uw laadconnector reparatie

Om een optimaal resultaat te bereiken gebruiken wij zoveel mogelijk originele onderdelen voor de reparatie. De reparatie van uw toestel wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, ook nadat de reparatie is uitgevoerd. U krijgt dan ook 6 maanden garantie op de reparatie van uw Caterpillar Cat BQ15 laadconnector. Tevens krijgt u een officiële BTW-factuur mee (bij voorkeur op bedrijfsnaam), welke eventueel in te dienen is bij uw verzekering als schadeclaim. De reparatie van uw toestel wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen.

Cat BQ15 laadconnector reparatie

Door te klikken op bovenstaande buttons kunt u gelijk een afspraak maken bij één van onze filialen in Haarlem, Wormerveer of Huizen. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan kunt u ook het toestel naar ons opsturen. Tevens kunt een offerte opvragen om de reparatie eventueel te declareren bij de verzekering, indien mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.